­

logo O&O

logo O&O

O&O, Nederlandse Vereniging voor instructeurs in hondenopvoeding en -opleiding. Hoe kwámen we er ooit op?

Erg praktisch is die naam in ieder geval nooit geweest; onze volledige naam was lang en zorgde voor verwarring over wat we nou precies deden. Toen onze statuten recentelijk moesten worden aangepast, grepen we meteen de kans om onze naam te veranderen. Het is nu: Opleiding & Ontwikkeling voor mens en hond, kortweg O&O voor mens en hond. Compleet met nieuw logo voor op de website, onder onze e-mails, in de cursusboeken en het lesmateriaal, LosVast etc. Dat laatste is je misschien al opgevallen; in deze LosVast is de nieuwe naam en het logo al doorgevoerd.

Opleiding & Ontwikkeling voor mens en hond: dáár staat O&O voor!

Waar wij voor staan

Duim omhoog
Positief
We werken vanuit een positieve, hond- en mensvriendelijke benadering.

 

Praktijkoefening zit
Veel praktijk
Naast theorie bieden we veel praktijkoefeningen, zodat de instructeur op het veld in staat is de combinatie begeleider - hond optimaal, afgestemd op hun individuele behoeften te ondersteunen.

 

Diverse handen
Divers
We maken gebruik van veel verschillende methodieken, waardoor de instructeur beschikt over een breed arsenaal van benaderingen.

 

hondenneus
Nieuwsgierig
We hebben een open houding naar ontwikkelingen in het veld en de wetenschap.

 

Vergrootglas
Kritisch
Nieuwe benaderingen worden op hun bruikbaarheid beproefd en - indien positief beoordeeld - in het opleidingsaanbod opgenomen.

 

Schakels
43 jaar ervaring!
O&O is in 1980 opgericht en telt ca. 2000 leden. Sinds de oprichting hebben duizenden cursisten een opleiding bij O&O gevolgd. O&O is een door het CKI (RvB) en SPPD geaccrediteerd opleidingsinstituut.

 

Meer informatie? Bel ons! 06 1211 3055
(ma-vr tussen 9.30 uur en 14.00)

 

Opleiding Kynologisch Instructeur erkend door:

erkenningen RvB en SPPD

­