­

logo O&O

logo O&O

Lezing: Emoties bij honden
door Linda Vermaas (Kenniscentrum Argos)

Binnenkort ontvang je LosVast nummer 4 van dit jaar. Daarin staat het slotstuk van de serie over emoties bij dieren. Aansluitend op dit onderwerp hebben we voor jullie een interessante (gratis) lezing klaarstaan: Emoties bij honden van Linda Vermaas (Kenniscentrum Argos). In deze lezing leer je meer over de fascinerende wereld van emoties aan de hand van wetenschappelijke onderzoeken en videomateriaal. Met name voor hondenprofessionals is deze extra verdieping een must!
De lezing duurt ruim 2,5 uur. De CKI heeft 10 punten (Cat. A) toegekend. Nog een pluspunt: je kunt kijken wanneer het jou uitkomt!

Klik hier voor een link naar de lezing

De code waarmee je gratis kunt kijken heb jij vandaag als lid ontvangen in de digitale nieuwsbrief.
Deze code kun je tijdens het afrekenproces invoeren, en dan worden er geen kosten in rekening gebracht. De inlogcode blijft vanaf 1 december één jaar geldig.
Als je de hele lezing hebt bijgewoond en de cursus hebt afgerond, ontvang je vanuit Argos automatisch een certificaat op jouw naam met de toegekende punten. Veel plezier met de lezing!

Waar wij voor staan

Duim omhoog
Positief
We werken vanuit een positieve, hond- en mensvriendelijke benadering.

 

Praktijkoefening zit
Veel praktijk
Naast theorie bieden we veel praktijkoefeningen, zodat de instructeur op het veld in staat is de combinatie begeleider - hond optimaal, afgestemd op hun individuele behoeften te ondersteunen.

 

Diverse handen
Divers
We maken gebruik van veel verschillende methodieken, waardoor de instructeur beschikt over een breed arsenaal van benaderingen.

 

hondenneus
Nieuwsgierig
We hebben een open houding naar ontwikkelingen in het veld en de wetenschap.

 

Vergrootglas
Kritisch
Nieuwe benaderingen worden op hun bruikbaarheid beproefd en - indien positief beoordeeld - in het opleidingsaanbod opgenomen.

 

Schakels
43 jaar ervaring!
O&O is in 1980 opgericht en telt ca. 2000 leden. Sinds de oprichting hebben duizenden cursisten een opleiding bij O&O gevolgd. O&O is een door het CKI (RvB) en SPPD geaccrediteerd opleidingsinstituut.

 

Meer informatie? Bel ons! 06 1211 3055
(ma-vr tussen 9.30 uur en 14.00)

 

Opleiding Kynologisch Instructeur erkend door:

erkenningen RvB en SPPD

­