­

phone

desktop

Geacht lid van onze vereniging,

In deze moeilijke tijd waarin bijeenkomsten, scholingen en cursussen niet fysiek te organiseren zijn, is het toch noodzakelijk om met elkaar in contact te blijven. Daarnaast hebben we op de extra ledenvergadering in januari afgesproken dat er een aantal beslissingen genomen moeten worden, en daar hebben we u bij nodig.

Daarom heeft het bestuur de Algemene Leden Vergadering gepland, deze is op 3 mei per nieuwsbrief aan u gericht en in Los Vast nummer 2 van dit jaar. Deze zal via Zoomplus uitgevoerd worden; dat wil zeggen dat u met een computer, tablet of mobiele telefoon de vergadering kunt bijwonen. We begrijpen dat het voor een aantal van u wat lastig kan zijn, maar het kan helaas niet anders.

De vergadering zal aanvangen op zondag 24 mei vanaf 13.00 uur.

U ontvangt in uw mailbox een link naar de vergadering en de agenda als bijlage; kijk voor de zekerheid ook in de spambox van uw mail.

Dus tot a.s. zondag
Met vriendelijke groet,

Johan van Rooij
Secretaris

­

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en je wordt als eerste op de hoogte gehouden van activiteiten, lezingen, acties, onderzoeksresultaten etc!

 

Waar wij voor staan

Positief
We werken vanuit een positieve, hond- en mensvriendelijke benadering

 

Veel praktijk
Naast theorie bieden we veel praktijkoefeningen, zodat de instructeur op het veld in staat is de combinatie begeleider - hond optimaal, afgestemd op hun individuele behoeften te ondersteunen

 

Divers
We maken gebruik van veel verschillende methodieken, waardoor de instructeur beschikt over een breed arsenaal van benaderingen

 

Nieuwsgierig
We hebben een open houding naar ontwikkelingen in het veld en de wetenschap.

 

Kritisch
Nieuwe benaderingen worden op hun bruikbaarheid beproefd en - indien positief beoordeeld - in het opleidingsaanbod opgenomen.

 

Betrouwbaar
O&O is in 1980 opgericht en telt ca. 2000 leden. Sinds de oprichting hebben duizenden cursisten een opleiding bij O&O gevolgd.
O&O is lid van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland.

 

Meer informatie? Bel ons! 06-12113055
(ma-vr tussen 9.30 uur en 14.00)

 

­