­

phone

desktop

Geachte leden,

Op 24 mei hebben we via ZOOM een overleg gehad met u, als zijnde een bijpraatsessie. Van dit overleg is een verslag gemaakt, wat u in het ledendeel van onze website kunt inzien. Tevens staat daar ook het verslag van de bijzondere ALV, gehouden op 26 januari van dit jaar.

Graag willen we een ALV plannen met u, deze zal plaats gaan vinden in juli, hiervan krijgt u tijdig bericht. Ook deze zal via ZOOM gaan plaatsvinden omdat de huidige omstandigheden met corona niet anders toelaten.

Met vriendelijke groet,

Johan van Rooij
Secretaris

­

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en je wordt als eerste op de hoogte gehouden van activiteiten, lezingen, acties, onderzoeksresultaten etc!

 

Waar wij voor staan

Positief
We werken vanuit een positieve, hond- en mensvriendelijke benadering

 

Veel praktijk
Naast theorie bieden we veel praktijkoefeningen, zodat de instructeur op het veld in staat is de combinatie begeleider - hond optimaal, afgestemd op hun individuele behoeften te ondersteunen

 

Divers
We maken gebruik van veel verschillende methodieken, waardoor de instructeur beschikt over een breed arsenaal van benaderingen

 

Nieuwsgierig
We hebben een open houding naar ontwikkelingen in het veld en de wetenschap.

 

Kritisch
Nieuwe benaderingen worden op hun bruikbaarheid beproefd en - indien positief beoordeeld - in het opleidingsaanbod opgenomen.

 

Betrouwbaar
O&O is in 1980 opgericht en telt ca. 2000 leden. Sinds de oprichting hebben duizenden cursisten een opleiding bij O&O gevolgd.
O&O is lid van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland.

 

Meer informatie? Bel ons! 06-12113055
(ma-vr tussen 9.30 uur en 14.00)

 

­